4 juni 2018

Och helt plötsligt var det juni. Jag har jätteofta tänkt att jag ska blogga, men som vanligt blir det ingenting av det. Kanske för att jag helt enkelt inte har haft någon skrivlust. Men nu jäklar ska det göras en sammanfattning! För jag vill trots allt kunna kolla tillbaka nästa år och läsa om vad jag har haft för mig. Sist jag skrev var den 15 februari, så vi hoppar tillbaka till historien som följer.

Februari


Hade tydligen storstädat lägenheten och var supernöjd pga 100 bilder. Ska superstäda imorgon med, har bara inte orkat än...


Åt årets första och sista semla. Och kollade på Breaking Bad. Dagen efter detta (om jag inte minns fel) blev jag magsjuk av något slag. Kunde varit värre men det var inte roligt. Har aldrig haft sån magvärk i mitt liv.


Lagom tills att jag blivit frisk och återställd kom syrran och vovvis på besök <3 Här var vi på promenad i Oset.

Mars


Jag kämpade på med min distanskurs i copywriting. Här med en kampanj för en second hand-butik på söder i Stockholm.


Jag och Andrea var i Stockholm för att se The Script!!!


Innan konserten käkade vi på O'Learys under Tele2 Arena.


Taggade!


Jag var äntligen hos Nadja i Jönköping. Vi myste med skräckfilm, var på Yoump, shoppade lite, drack vin och gick på restaurang. En perfekt helg.


Jag var i stallet, frös men hade det mysigt med hästen.

April


Vi fick tillökning i familjen!!! Jag skulle gå på toa runt 05 på morgonen och då hittade jag den här lilla bebisen på badrumsmattan. Det var tur att jag hittade honom, annars hade han inte överlevt. Han hade ett syskon som tyvärr hittades livlös. Oklart vad plutten heter nu för tiden, vi kallar honom Lillen men syrran hade nån namnidé som jag och mamma inte var helt hype på. Han är SÅ stor nu, och om några veckor när jag ska hem och hälsa på kommer han vara ännu större :'( Översta bilden är från när jag var hemma sist (tror jag), och den understa är från typ 1-3 dagar efter han föddes.


Pappa kom till Örebro och min vision om vardagsrumsdelen var på gång. 


Voila! Ser lite annorlunda ut nu, mer saker uppsatta på gallret och så har jag köpt växter och snygga krukor. Igår beställde jag äntligen ett print till tavlan, bara sisådär 2 månader senare...
Jag och Andrea var i Stockholm för Imagine Dragons och hade på något magiskt vis lyckats få ett avbokat bord på Lilla Ego. Magiskt ställe! Kanske inte någonstans man går jämt eller flera gånger om året - om man inte lever för fine dining - men riktigt häftig mat. Jag har aldrig riktigt varit på en finrestaurang förut men det var en kul upplevelse. De spelar ju dessutom bara Kent... :)


Vi passade såklart på att ta lite bilder i Kungsträdgården.


Konserten var magisk! Tror inte min känsliga mage gillade all den nya spännande mat jag åt på Lilla Ego, så jag hade ont i magen typ halva kvällen. Men det var en grym konsert. Imagine Dragons är magiskaaaa.

Maj


Andrea och vovvis var här och vi var i stallet, myste, kollade på film, åt god mat.


Jag var på Gustavsvik för första gången (jag är en skam för Örebro, jag vet). Sedan åt jag och Daniel en riktigt god vegetarisk gryta med ananas och pumpa.


Jag, Isabell och Vickan bokade en resa till Barcelona!!! Är orimligt peppad.Jag och Andrea var i Stockholm IGEN (hihi), och denna gång för att gå på Gröna Lund som vi gör varje år. :)Köpte ursnygga krukor och fina växter. Blev riktigt bra tycker jag! Nu fattas bara postern jag beställt.


Vi fick dåliga nyheter på jobbet och jag kände rent spontant bara att, nä, jag vill inte hem och deppa! Så vi drog en spontanare, gick raka vägen till Systembolaget och köpte lite gott att dricka och sedan något gott att äta och samlades hos Daniel. Där satt vi och drack, snackade och åt tills typ midnatt. Välbehövligt. De dåliga nyheterna var kortfattat att restaurangen är såld och att vi håller öppet till sista juni. Så nu är vi inne på sista månaden. Känns konstigt. Men sen väntar röj av restaurangen, ny arbetsgivare och ny miljö. Kommer vara jätteknäppt att jobba på samma ställe men för ett annat företag. Dessutom kommer jag sakna Jensens och alla kollegorna. De flesta följer med, men inte alla, så det kommer inte vara samma sak.


Och så fick jag bevis på att jag klarade av copywritingkursen. Egentligen är inte det en kurs som är svår på så sätt att man behöver läsa mycket eller plugga mycket. Men eftersom den är så pass kreativ tycker jag iallafall att den stundvis var svår. Jag tror att jag ofta övertänker men ibland fick jag blixtar från klar himmel och skrev ihop något på 2 dagar. Ibland kunde det gå 12 dagar utan att jag fått ihop något jag var stolt över, vilket ledde till att jag fick sitta sent de sista dagarna innan inlämning. Hur som helst är jag stolt över att jag vågade satsa både min tid och mina pengar på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar