15 februari 2018

Jag trodde att jag skulle bli bättre på att uppdatera bloggen år 2018, men icke. Skämmes! Har gjort typ ett inlägg i år?! Nåväl, här kommer en statusuppdatering på livet. Just nu sitter jag i soffan och pluggar (ja, sekunden innan detta iallafall). Och kollar på Breaking Bad. Vad har jag haft för mig sen sist då?

Varit på tjejkvällar.

2 veckor i rad faktiskt! Först hos Beatrice och sen hos Sara för att fira hennes födelsedag. Så mysigt och roligt.

Varit hemma en sväng för att fira min 22-årsdag och Ericas 24-årsdag.Välbehövligt och trevligt. Familjen är alltid saknad. <3

Firat födelsedag med kompisar på restaurang.


Ja, samma restaurangkedja som när jag firade med familjen hehe...

Haft födelsedagsfest med temat "färg".
Vi var 6 personer som åt middag hos mig. Det blev tacopaj till huvudrätt och glassbuffé till efterrätt! Jag blev otroligt nöjd med dekorationerna hemma och dukningen till middagen. Har fortfarande massor av glass i frysen haha... :) Lite senare kom ett till gäng med människor, och lite senare ännu ett gäng. Vi var nog typ 17 personer i min "lilla" lägenhet. Vid 01.30 fanns ingen luft kvar efter ett par hetsiga omgångar av flip the cup och några begav sig till Beatrice för efterfest, själv valde jag efter en lång dag att ta bussen till Max för fyllekäk. Så himla snällt av tjejerna att köpa present också, jag fick en flaska prosecco, en grön växt och en tallrik till min servis. Av Vickan och Isabell fick jag också två tallrikar till servisen, detsamma av pappa och Andrea. Så nu har jag plötsligt 9 tallrikar i min servis haha. Superlyckat!!!

Jag har pluggat.


Just nu håller jag på med min tredje uppgift vilken kort och gott lyder att jag ska få hela Sverige att dricka Arvid Nordquist. Har skrivit allt förutom just det viktiga: copyn. Har fått ihop copyn till min tryckta reklam men jag har två manus för reklamfilm att skriva... Writers block å det hemskaste, därför gör jag det här inlägget för att förhoppningsvis lätta på trycket haha.

JOBBAT.


Med stora bokstäver för att det ibland känns som att jag inte gör annat (men jag jobbar ju på 75% så jo, visst gör jag annat). Bild tagen igår 20.30 på Alla Hjärtans Dag. Kaos deluxe var det igår. Hade 3 stationer i princip helt själv, räckte inte till men gjorde mitt bästa. Vi alla gjorde det absolut bästa vi kunde! Älskar mina kollegor. Fick ett sms från chefen idag med ett tack för de bra siffrorna igår. Så det känns bra :') Jobbade egentligen 12-21 men blev snarare 12-22.45. Men vi hade sjukt roligt trots att vi stressade ihjäl oss.

1 kommentar:

  1. .. alltså vita ankelsockor borde fan vara förbjudet på fest.. :(

    SvaraRadera