12 oktober 2017


Alltså, sakerna jag gör för detta band...!!!! Jag har i princip växt upp med dem. De är mina töntar. Världens bästa töntar. Som ibland säger konstiga saker och tar konstiga beslut. Men så är det ju med ens familj. De gör ibland saker man inte gillar, men som man får acceptera. Kommer ALDRIG sluta älska dessa små pöjkar från Tyskland! När jag var typ 14 så såg jag dem live för första gången (7 år sedan). Då var det min största önskan att åka och se dem utomlands. Till ingens förvåning sa mamma blankt nej. Jag var upprörd, ville göra revolt, men såhär i efterhand kan jag ju förstå varför hon sa nej. Jag hade ju gärna åkt, men hennes nejsägande var ju helt legit. Jag var 14.

Nästa år är det alltså 8 år sedan, och fatta vad som hänt sen dess? Det sjuka är att det mesta hänt sedan 2015. Vilket bara är ett par år.

4 mars 2010: konsert i Stockholm, Globen.
14 mars 2015: konsert i Frankfurt, Gibson Club + mitt allra första meet & greet med bandet. <3
12 mars 2017: konsert i London, KOKO + mitt andra meet & greet med bandet (och det hittills absolut bästa meet and greet:et, men den sämsta konserten).
6 april 2017: konsert i Stockholm, Fryshuset + mitt tredje meet & greet med bandet.
7 april 2017: konsert i Oslo, Sentrum Scene.
18 november 2017: konsert i Berlin, Blackbox Music.

Berlin är alltså redan nästa månad, och det ska bli såååå himla häftigt! Jag gick på första konserten på turnén detta år, då är det extremt passande att gå på den sista, som kommer avsluta Europaturnén. Jag ska som tidigare nämnt åka ensam och det är pirrigt men det ska bli väldigt spännande! Jag längtar efter att få se Berlin, något jag drömt om länge. Stockholm, Frankfurt, London, Oslo och nu Berlin. Jag är så himla priviligerad som har möjlighet att åka på sådana här galna äventyr, och jag är mer än tacksam för att jag har chansen att göra det. Hade någon sagt till 14-åriga Emilia att hon skulle få vara med om detta, hade hon aldrig trott på det. Livet är bra, och det ska man ta vara på. Tack tack tack för allt detta fina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar