17 september 2017

Long time no see!

Det var extremt länge sedan jag bloggade, och jag har helt enkelt inte haft tid samt glömt bort. Jag är ledig väldigt mycket nästa vecka, så jag får försöka fylla på då. Men det har hur som helst hänt en del sen dess! Eller hänt och hänt, jag har jobbat massor. För mycket, kanske. 

Jag har också bokat konsertbiljetter till Tokio Hotel i... BERLIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska till Berliiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Hur galet är inte det? Jag ska åka ner ensam, bo på ett fint hotell och shoppa och turista samt se männen i mitt liv. Det ska bli så häftigt och roligt. I november bär det av. Många har chockerats över att jag ska åka ensam, och visst är det lite skrämmande. Jag är helt ärligt mer nervös över att åka till flygplatsen, checka in bagage och hitta rätt och sådär än vad jag är över att vara ensam i Berlin. Hade jag åkt med någon hade det ju varit kul att uppleva Berlin at night, men eftersom jag är ensam lär det snarare bli så att jag går till sängs tidigt hahaha. Typ laddar upp med godsaker och kollar på TV på rummet. 

Något annat som är spännande är att jag den 1/10 påbörjar ett nytt kontrakt på jobbet. Jag ska bli chefsvärdinna! Det känns jättekul men också jätteläskigt. Det är ett stort ansvar och jag tror att jag kommer att komma in i det ganska snabbt eftersom jag kan i princip allt förutom rutinerna kring kontoret. Jag har ju öppnat, stängt och allt däremellan redan. Ett litet lönepåslag får jag också men främst är jag tacksam över timmarna. 75% kommer jag att jobba på. Så förhoppningsvis behöver jag inte ha två jobb sen. Hade varit superduperskönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar