19 mars 2017

LONDON


Vår resa började på Connect Hotell i Arlanda! Här sitter Nadja (inte alls casual) och poserar på sängen hahahaha. Om jag nån gång behöver övernatta innan en flygresa kan jag definitvt tänka mig att återvända hit, de fyra timmar eller så som vi fick sova var väldigt angenäma och det serverades frukost från 04 med transfer en gång i halvtimmen ungefär.


Typ vid 11 anlände vi till London city, något försenade pga att någon hade hamnat framför ett tåg. Men rummet var klart när vi kom (vilket ju var superskönt) så vi kastade in allt på rummet och begav oss sen ut på stan. Vi bodde för övrigt runt hörnet där ungefär, ett stenkast från Kings Cross (den här bilden är tagen framför Kings Cross). 


Nadja kommer avsäga sig vänskapen efter den här bilden men det struntar jag i! Från ett hotellrum till ett annat. Efter en lång dag med sightseeing och en snabbis (!) på Primark var vi döda och hänge på hotellrummet efter typ 19. Jag åt tonfisksallad och sen somnade vi typ vid 22-23. Sköööönt. 
Självklart tittade vi på de vanligaste sakerna som Big Ben, London Eye och så var det en man som spelade säckpipa på Westminster bridge. Onekligen en sport i sig att blåsa i en sån där, han såg ut lite som att han blåste som om livet hängde på det! 


Väldigt detaljerade instruktioner för övergångsställe. På gatorna står det också "look left" eller "look right". Det är välkommet för en turist som glömmer att det är vänstertrafik, hahaha.

Det var så fint väder att man kunde gå utan jacka, och vi gick runt i lite olika parker och överallt och tittade. Supermysigt, det var länge sedan jag känt lukten av nyklippt gräs och blommor.Självklart besökte vi Millenium Bridge, med St Pauls Cathedral i bakgrunden. Och som vanligt ska Nadja fotobomba mina bilder, så då får hon helt enkelt stå för det hihi. Ska tilläggas att jag inte har nåt smink på mig på nån av bilderna så därför ser jag ut som en dödstrött femåring :)

Needless to say, London är både häftigt, mysigt och gammeldags. En av mina absoluta favoritstäder!Sista dagen åkte vi till... Warner Bros Studios i Leavesden!
Självklart såg vi också Tokio Hotel, men det får bli i ett annat inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar