25 december 2016

En halvdan årsresumé.

Januari
I ärlighetens namn vet jag knappt vad jag gjorde i januari. Jag fyllde 20 år, det är väl det speciella jag minns. Enligt Instagram ställde jag mig i kö på en lägenhet (som jag i september slutligen fick, men behövde tacka nej till). Klippte mig "kort" (det var INTE kort, nu har jag liksom axellängd och inte ens det känns kort längre).

Februari
Kodaline-månaden. Som sig bör. Det enda jag minns från februari förutom att vi gjorde roliga saker på universitetet (filmade en beställningsfilm för Rytmus Örebro tex) är Kodaline. Jag och Rebecca hade två konserter planerade: Stockholm och Oslo. Vi vann ett M&G. På alla hjärtans dag träffade vi bandet. Fyfan vilken bra dag. Vilken resa. Nästa gång bandet åker på turné lär vi ju inte ha samma tur, och jag lär inte ha samma tid. Så jag är extremt tacksam för den här upplevelsen och att jag inom mindre än ett år fick se bandet tre gånger och till och med träffa dem. FYFAN, EUFORIN!!! Härnäst följer en bild på mig själv och de irländska jättarna (läs: teddybjörnarna). <3Mars
Minns inget kul som hände i mars om jag ska vara helt ärlig. Plugget var roligt (vårterminen -16 är den bästa termin jag haft på ORU). Men det är väl typ allt. Började gymma (har på tal om det inte varit på gymmet på två månader, tur att kortet är billigt). Familjen kom på besök, vi köpte biljetter till kent. That's about it!

April
Påsk, Andrea var på besök, jobb. Och plugg! Jag och Mikaela hade galet flyt, alltså. Vi körde typ halvdagar och kunde ändå ta lov mitt i terminen och vi fick VG. Woop woop, ibland får man ha det bra, mina vänner. Dessutom satt vi ju hos varann och pluggade. HUR skönt? Ska tillägga att jag är glad att våra vägar slumpmässigt korsades förra terminen och att vi fortfarande är vänner. :')

Maj
Jobb, plugg, roligheter. Vi var på Eurovision och Nadja kom hit! NADJA OM DU LÄSER DETTA SÅ SKA DU VETA ATT JAG SAKNAR DIG.

Juni
Ursäkta, men behöver jag ens nämna JOBB??? Jobbade rumpan av mig den här sommaren och höll på att förlora förståndet, men jag var samtidigt ledig rätt mycket eftersom jag inte jobbade heltid men jag snittade 100 timmar per månad (i augusti jobbade jag 52 timmar på en vecka t.ex. men det rekommenderar jag inte när man har ett så pass fysiskt jobb). Åkte också till Göteborg och såg Bruce med mamma!Juli
Jobbade rumpan av mig ÄNNU mer och blev i slutändan månadens medarbetare för juli månad. Rätt stolt över mig själv eftersom juli är vår månad med mest högtryck på gäster och att jag stack ut ur mängden. Hade inte klarat mig utan mina älskade kollegor btw. Såg Coldplay för tredje gången (!!!) och åkte till Kolmården och bodde i stuga med syrrorna. Juli var en riktigt bra månad.
Augusti
Jobbade lagom mycket, förutom den där veckan med 52 timmars jobb. Insåg att jag behövde prioritera mig själv och att jag behövde vara ärlig, så jag blev singel och jag menar inget ont när jag säger detta men att bli singel var som en nystart för mig. Jag har inte mått så bra på länge, som jag har gjort nu de senaste månaderna när jag har fått tid för mig själv mera och har kunnat prioritera enbart mig själv utan press från något annat. Jobbsommaren tog hur som helst slut i augusti och jag började peppa mentalt inför C-kursen.

September
Årets jävla skräll: Tokio Hotel släppte turnédatum (OCH IDAG SLÄPPTE DE FÖRHANDSBOKNINGEN TILL SITT ALBUM OCH JAG TOG DÅLIGA BESLUT PÅ AMAZON.DE OCH ÄR I STOR SKULD MVH FANGIRL). Vi såg LANY i Stockholm, jag fick underkänt på kursens första hemtenta men laddade om (fick VG på uppgiften efter, hell fucking yes). Oktober
Månaden jag blev jagad av zombies. Jag gav blod också! Andrea var på besök! Yay. Bra månad.
November
Jag har alltid varit en plugghäst men C-kursen har verkligen fått mig att bli en nörd. Jag har pluggat asmycket den här kursen, men sen så är det ju en avancerad kurs också och det kräver en del. Förutom att plugga har jag gjort en hel del roligt, t.ex. som att fira Isabells födelsedag, och som bekant sett Kent i Örebro. Och Bastille i Stockholm samma helg. Köpte VIP-biljetter till Tokio Hotel, as you do!December
Plugg, plugg och mera plugg. Har andats uppsats den här månaden, men har också sett Kent i Karlstad och i Stockholm (som alla vet vid det här laget). Näe, jag har faktiskt inte gjort så mycket annat roligt än det. Men det är ju ändå rätt mycket. Jag har verkligen köttat uppsatsen och jag tror att det har lönat sig. Har legat på latsidan den här veckan dock, men jag ska ta tag i plugget efter mellandagarna (vilket iofs är nu eftersom detta inlägg är tidsinställt). Jag kommer hinna. Jag är inte orolig längre, och jag är helt ärligt så jävla stolt över mig själv, över det här året.

Så mycket har hänt och jag har fått chansen att uppleva så himla mycket. Träffa nya människor. Se mina favoritband. Resa. Jag har lärt mig ofantligt mycket. Jag har inget att klaga på. Jag har i princip haft hälsan i behåll och jag har haft ett otroligt bra år. 2016 var bra, 2016 var jäkligt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar