13 oktober 2016

Det var länge sedan, så här kommer en sån där trevlig blogglista som alla alltid fyllde i förr.

1. Vem litar du på? Min familj och mina närmsta vänner. Men den bästa när det kommer till råd är nog ändå mamma!2. Vart skulle du vilja vara just nu? Skulle nog nästan säga hemma hos mamma. Det var så mysigt att vara där. Det är det alltid. Skulle vilja att det var jul och att jag inte hade plugg att ta tag i (dock vet vi ju alla att jag kommer ha fullt upp med C-uppsatsen även under julen).

3. Favoritstad? Svårt, eftersom jag inte har varit på så många roliga ställen jämfört med andra. Men jag vågar nog ändå säga Örebro, Strängnäs, Göteborg och London. Jag trivs så bra i Örebro, och Strängnäs är mitt hem-hem och det är faktiskt en fin stad. Göteborg är alltid fint och mysigt, och någonstans jag kan tänka mig att bo. London är en fin och mysig stad den också. Häftig. Hmmm, jag tror nog Västerås också får platsa på listan!4. Vilket är ditt favoritnummer? 10 tror jag. Och 26. 10 har bara varit ett nummer jag fastnat för någon gång när jag var liten, och 26 är min födelsedag (januari) och även datumet jag tog körkort (26 juni).

5. Vad var det senaste du åt? Marknadsnougat. Men vad gäller mat så åt jag spenatsoppa med ägg!

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Grööööön. Grön.

7. Hur är vädret just nu? KALLT och rått!!! Blåsigt, som alltid i Öret. Snark.

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Min kära syster Andrea fick den äran.

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Hahaha, helt ärligt har jag ingen aning. Var länge sen jag stod öga mot öga med en man jag faktiskt vill spana in! Men jag skulle nog säga klädstilen, och sen ögonen och håret.

10. Vad har du för skostorlek? Allt från 37 till 38 skulle jag tro.

11. Favorit tv-program? Oj, oj, oj. Det HÄR blev svårt. Sons of Anarchy och Breaking Bad är de bästa serierna som någonsin skapats, de kan jag se om och om igen. Men för att inte skriva en lista på typ 10 serier till så kan vi väl ta konventionella tv-program. Då säger jag Kockarnas Kamp, Hela Sverige Bakar, Dessertmästarna, Svenska Hollywoodfruar och Idol - dvs typ hela höstens tv-tablå.

12. Har du några syskon? Ja. Min familj är en krånglig historia, men jag har två helsystrar och en halvsyster samt en halvbror.
13. Längd? 163 cm. Om frågan hade varit drömlängd hade jag sagt 170 cm.

14. Hårfärg? Ljusbrun, råttfärgad? I don't know to be honest.

15. Ögonfärg? Gröna skulle jag säga att de är.

16. Använder du kontaktlinser? Nej, men jag borde. Månadslinser passade inte mig och jag har inte tagit tummen ur för att skaffa endagslinser.

17. Favorithögtid? JULEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. Favoritmånad? Januari, december, juni och juli.

19. Har du gråtit någon gång utan anledning? Hahaha ja. Oh ja. Det är typ mitt liv.

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Snowden!!! SÅ JÄKLA BRA var den.

21. Favoritdag på året? Julafton.22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Vet faktiskt inte. Lamt svar, men jag vet inte.

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej, jag har inte testat och tänker inte heller. Så nej.

24. Kramar eller kyssar? Både och! Men kramar är nästan bättre.

25. Choklad eller vanilj? Duh, choklad. Alla som svarar något annat än det kan avlägsna sig själva från min vänskapskrets.

26. Har du tatueringar? I verkligheten - nej. I mina tankar - ja.

27. Vad lyssnar du på just nu? TV:n där det går Bytt är bytt.

28. Är du kär i någon kändis? Ja, ja, och ja. Tom Kaulitz och Jarret Kennedy.29. Vilka böcker läser du just nu? En Harry Potter-bok och Snabba cash, dock har jag inte läst i dem på jätte-jätte-jättelänge.

30. Piercingar? Nej, och det är jag glad för. Öronen har jag aldrig piercat och inte velat göra, men i ansiktet ville jag när jag var yngre. TACK MAMMA, FÖR ATT DU SA NEJ!!!

31. Favoritfilmer? The Social Network är den enda jag kommer på sådär på rak arm som jag verkligen tycker om. Och ja, Just My Luck. Den har sentimentalt värde, är rolig och så är ju McFly med i den.

32. Favoritsport? Ridning! Sen gillar jag att springa också. I måttliga mängder. Åh, vad jag saknar Andrew.


33. Vad gör du just nu? Bloggar. Ser på TV. Standard.

34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smöriga OCH jäkligt saltade.

35. Hundar eller katter? Både och, men en hund kommer jag nog inte skaffa först senare i livet om jag gör det. En katt planerar jag att skaffa när jag bor större.

36. Favoritblomma? Jag vet inget om blommor, så jag vet inte. Jag gillar de flesta??? Hmmm. Tråkigt svar.

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Haha ja, det har väl alla?

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet? Inte bästa kompis (än?), men kompis!

39. Har du älskat någon någon gång? Det är väl klart! Annars har man nog ett ganska ensamt liv.

40. Vem vill du träffa just nu? So many people, man. Men den jag fått minst dos av på senaste är Nadja.

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Yes box! Det är jag tacksam för.42. Hur imponerar man på dig om man är kille? Du ska ha humor, vara framåt och ambitiös. Och ha snygg klädstil helst. Och framtidsplaner.

43. Gillar du att flyga med flygplan? Ja! Det trodde jag inte, jag var så nervös när vi skulle flyga till London. Dock var det segt att flyga hem från Cypern eftersom det var mitt i natten. Så jag flyger gärna på dagen och inte så länge.44. Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt, och högerfotad. Är det inte lite konstigt att en av våra händer kan göra massor av saker som den andra handen inte kan?

45. Hur många kuddar sover du med? Tre stycken, då sover man bäst.

46. Saknar du någon? Hela tiden.

47. Lyssnar på radio? Helst inte, för det är sånt antiklimax när reklamen kommer. Dessutom spelar de inte så jättebra musik.

48. Bästa beslutet du har gjort i år? Börja tänka på mig själv innan jag tänker på andras välbefinnande, sagt upp vänskapen med vissa som inte var värda att bråka för. Jag har helt enkelt försökt lära mig att prioritera mig själv.


49. Sämsta beslutet i år? Att oroa mig så jäkla mycket och att jag stressat över så mycket. Spenderat tid på fel saker och fel personer.

50. Din senaste nerladdade app? Dplay, igår kväll när jag ville se på Dessertmästarna men inte orkade hämta datorn.

1 kommentar:

  1. Åååh känner samma! Förhoppningsvis ses vi snart igen <3

    SvaraRadera