27 april 2016

Igår var det en riktigt dålig dag, men idag var det en bra dag! Jag och Mikaela hade sjukt bra flyt på plugget. Vi blev klara med något vi påbörjade idag, något vi tänkte ha klart senast onsdag nästa vecka. SJUKT BRA! I den här takten är vi klara om två veckor och kan ta sommarlov. Undrar vad vår examinator skulle tycka om det meddelandet i loggboken... :) Efter det kom Oskar hem till mig och vi gjorde egna hamburgare. Det var supergott.

Hatar att ta bilder rakt framifrån, men here we go. Jag tänkte bara slå ett slag för något bra jag har hittat. Jag är typ beroende av lypsyl. Jag kan inte lämna huset utan för då känner jag hur läpparna torkar upp på en millisekund. Men ibland vill man ju ha lite extra färg på läpparna, kanske. Jag är ingen läppstiftstjej och Maybellines Baby Lips funkar ypperligt bra men färgen försvinner alldeles för fort. 

Jag har läst bra saker om NYX läppglans som heter "Intense butter gloss" och spenderade cirka 1000 år på att Youtuba, Googla och Instagramma fram rätt färg. Valet föll på Tres Leches och det blev helt perfekt då jag vill ha en färg som ligger mer nära min riktiga läppfärg men som ändå gör en skillnad! Färgen är lite mer åt det ljusare rosa hållet än på bilden (i mitt badrumsljus iallafall). Det återfuktar läpparna samtidigt som det inte är särskilt kladdigt (vilket man ju gärna slipper) trots att det är ganska tjock konsistens. Håller såklart inte direkt om man äter oförsiktigt, men det räknar jag inte heller med eftersom det är ett läppglans. Applikatorn är också väldigt bra, då det bara blir produkt på ovan- och undersidan så det är lätt att få raka linjer osv. Nämnde jag att formulan luktar VANILJ??? Amazing! Kostar typ 79 kronor tror jag, köpte mitt på rean. Finns på Ebay också för halva det priset, om man vågar beställa från USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar