30 december 2014

Jag har inte haft tid att göra någon riktig årsresumé den här gången, livet har kommit emellan! Men det är väl bra. Så jag tänkte slänga ihop en nu och posta bilder från jul och nyår nästa år... Hehe. 

MITT 2014
Januari
Jag började mitt år på Donken med ett härligt niotimmarspass då många var bakis och sjukanmälde sig i vanlig ordning. Men jag hade ju bara varit hemma på nyårsafton så jag tackade ja till extra timmar! Ganska självklart då det är dubbelt betalt på röda dagar som infaller på vardagar. Annat då? Ja, jag längtade till min artonårsdag och bokade Londonresan. Och jobbade på. Och hade ångest inför körkortet.Februari
Firade min födelsedag två gånger, åkte på studentkryssning... KLIPPTE MIG!!! Ska klippa mig såhär "kort" igen snart, är så TRÖTT på mitt långa hår insåg jag igår. Det är snyggt med långt hår men nu är det banne mig för långt och snyggt sportar jag rätt bra faktiskt. New year, new me! Hahaha nej, skojar verkligen bara. Men inte om klippningen. Den ska ske.Mars
Studentfesternas månad, skulle jag väl kalla det. OCH KONSERTERNAS MÅNAD! Satan, gick på studentfester (bilden nedan är från collegefesten) och gick på OneRepublic och Gavin DeGraw. Händelserna sett en grym månad faktiskt.April
Ett ord: bästa och värsta månaden på det här året, typ. Jag åkte till London, vilket var asgrymt. Vill verkligen tillbaka och det var den bästa veckan på året nästan. Vickan och jag hade så jäkla kul och gjorde så roliga saker. Typ den dyraste veckan detta år också, men så värt allting. Sedan i slutet av april ramlade jag ju även av hästjäveln (rent ut sagt) och stukade foten och hade kryckor nästan två veckor - jag har fortfarande ont i foten varje dag och nu knakar den sådär härligt när jag går i trappor bland annat! Missade då min halkbana och fick boka om den, hade stor panik över om den nyss bokade uppkörningen ens skulle gå att genomföra innan vi besökte akuten och de konstaterade att ingenting var brutet. Tack och lov.


Maj
Upptakt till studenten!!! Typ en vecka in på maj hade jag bara tio obligatoriska skoldagar kvar, och visst var det kämpigt ett tag. Men det var en still studentfest, bra stämning i klassen och det började bli riktigt varmt ute. Maj var en asbra månad, då hade vi så mycket att se fram emot och allt var i princip inlämnat ganska fort. Hade också halkbanan någon gång i maj, vilket var urkul men jag var också dödsnervös innan haha. När skolplugget slutade så satt jag och pluggade teori som en galning så mitt sommarlov startade egentligen inte först den 23e juni när jag klarade teorin.


Juni
STUDENTEN!!!!! Studenteeeeen. Åh, en av de bästa dagarna i mitt liv. Veckan innan studenten bodde jag hos Andrea i Eskilstuna eftersom det var så mycket aktiviteter och grejer då. Studentmiddag med utgång och lite annat mys med klassen. Jag fick lägenheten jag bor i nu i juni också, och jag tog äntligen körkort! Är fortfarande så stolt för att jag klarade av allt på första försöket, och lyckades kombinera körningen med jobb och skola och att jag betalade varenda öre av körkortet på egen hand. Vad hade jag gjort utan mitt jobb egentligen, seriöst? Då hade jag väl typ cyklat till jobbet nu i vinter, hahaha... Sen, lägligt nog för att fira körkortet, åkte vi på en dagskryss och jag hade askul. Pappa bjöd i baren hela kvällen, vi åt jättegod mat och hade det roligt. Förutom roliga saker så jobbade jag såklart också en hel del.


Juli
För att summera juli: sola, bada, jobba, åka till Göteborg, träffade Nadja. Jobbade typ 4-5 dagar i veckan i snitt, men tog ledigt för att semestera i Göteborg med Vickan och Isabell vilket var urkul. Direkt efter Göteborg åkte jag hem till Nadja och stannade där en natt vilket också var efterlängtat. Jobbet: inga kommentarer. Varmt, svettigt, jobbigt. Bra pengar, men ingen AC (om den nu funkade så var den fan inte bra). Fick också antagningsbeskedet!!! Nice.Augusti
Flyttstress och jobbstress. Gjorde väl lite roliga saker också men inget jag har på bild!


September
Månaden jag blev Örebro-bo! Finns så mycket att säga. Hela känslan av att ha flyttat hemifrån och träffa nya personer, börja på ett universitet. Förutom plugg så bjöd september på att försöka få ordning på livet i Örebro och samtidigt hinna plugga och delta på introduktionen. Det var temafester, grillkvällar och allt möjligt. Så mycket har förändrats sedan september. Två personer jag kände då och ja, egentligen fram till nu i december, är numera såna jag skulle vända ifrån om jag såg dem på ICA, men mycket bra hände också eftersom jag träffade bra människor som jag inte vill släppa taget om! Det var mycket som hände i september som jag aldrig trodde skulle hända, till exempel beställde jag abonnemang på en iPhone, nåt jag inte ångrar idag haha. Eller resten.Oktober
Ja, oj. En månad av förvirring, nervositet och glädje. Jag såg även The 1975 i Stockholm och hade inflyttningsfest och var hemma en helg. Oktober var en bra månad faktiskt, det kan jag inte förneka. Firade ju även halloween vilket var superkul. Jag har faktiskt inte festat sen dess då jag har haft alldeles för mycket att göra, så imorgon smäller det kan man väl säga!


November
Har inte så mycket att säga om november egentligen, då många bra saker hände men det är typ sånt jag verkligen försöker lägga bakom mig även fast det är svårt. Jag hade dessutom min första tenta så halva november bestod av plugg. Hann iallafall äntligen pimpa lägenheten lite mer, det var väl trevligt.

December
December började verkligen asdåligt. Den första december var min morgon jättekass, jag var arg och jag var jätteledsen och fast på en astråkig föreläsning. Livet sög helt enkelt just då och nu har jag såklart gått vidare från det, då jag vet att jag förtjänar bättre. Men min dag blev iallafall bättre när jag och Nadja beställde VIP till Tokio Hotel i mars, det är något som kan trösta mig för evigt. Annars har december bestått av myskvällar i massor (alla var jag ensam, vilket ändå var skönt då jag behöver mitt eget space, kan väl knappast vara ensam om det???), och grupparbete. Det är väl typ det nästan! Och nu är vi här. Jag har återvänt till Donkis vilket var roligt i början men just nu är det mest bara jobbigt då jag har sån jääävla ångest inför tentan och nu tydligen ett seminarie som vi också har innan tentan. På grund av jobbet har jag hunnit plugga typ ingenting och jag är så stressad. Det är skönt att få in extra pengar, men jag är verkligen stressad över plugget nu.

MEN imorgon är det nyårsafton. Jag ska jobba 10-14, sen sticker jag och tjejerna till Örebro där det blir förfest och middag hos mig och sen utgång! Den andra börjar skolan igen, då ska jag verkligen ta tag i livet. Hetsplugga bland annat. Just nu är jag inte alls så taggad på imorgon kväll då jag är sliten från jobbet och ogillar livet, men förhoppningsvis blir det bättre imorgon. Jag har snygg klänning, snygga skor och bra sällskap. 2014 har varit ett förjävla bra år, rent ut sagt. Det bästa året i mitt liv. Jag vet att 2015 inte kan toppa 2014, men de första tre månaderna på 2015 vet jag kommer bli bra iallafall! Nu kör vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar