24 november 2014

 Har köpt nya soffkuddar och fodral på IKEA, som matchar ett av mina mobilskal till råga på allt!

Ett av mina problem har alltid varit att att väggen vid köksbordet/köket/tv:n är så himla kal. Egentligen tänkte jag beställa en slags väggdekal, men på TGR hittade jag de här färgglada vimplarna för 10 kronor och det är typ 10 meter vimpel totalt, så jag har vimpel för resten av livet, haha. Det kanske inte är den snyggaste lösningen egentligen men man blir glad av färg.

Hittade även vykort på Lagerhaus som jag satte upp. Även de kostade 10 kronor styck, så för typ 40 kronor löste jag mitt problem med den kala väggen! Köpte annat på IKEA förutom kuddarna också, saker som var välbehövliga i lägenheten. Det har hänt så mycket att jag inte orkat eller haft tid att blogga. Jag har hetspluggat inför tentan (dagarna innan lämnade jag inte lägenheten utan typ sov-pluggade-sov). Nu är den gjord och jag hoppas att jag får godkänt. 

I helgen har Andrea varit här vilket ledde till att mina sista CSN-pengar försvann. Har återigen köpt saker på IKEA, och sen har jag köpt en hallspegel! Mycket frustration och pengar gick åt att försöka få upp den och min julstjärna jag ska ha i fönstret. Hade inte klarat det utan syrran. Men julstjärnan är fortfarande inte uppe eftersom betongfästena inte ville fästa i betongväggen. Ologiskt. Så nu ska jag göra en nödlösning med en självhäftande krok som jag ska sätta stjärnans krok i och sen tejpa lite så att den inte glider av kroken. När jag fått ordning på allt det ska jag visa lite bilder! Idag har jag världens sämsta dag, så snart ska jag lägga mig i soffan och se på serier. Vädret speglar mitt humör också, vilket ledde till att jag blev helt dyngsur när jag skulle cykla och köpa de där satans krokarna efter föreläsningen. Vill hellre ha snö, faktiskt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar