14 juli 2014

En av de mest fartfyllda veckorna i mitt liv är tyvärr slut och nu är det en månads jobb innan jag går på semester och antagligen inte återvänder till jobbet på ett tag eftersom jag flyttar. Men vilken bra vecka jag har haft!

Vi bodde på ett superfint vandrarhem i Kviberg när vi var i Göteborg. I närheten låg även en fin skog där vi tog ett par promenader! På vår första promenad upptäckte vi att någon slagit upp ett läger ungefär halvvägs upp mot toppen av höjden, antagligen en eller flera hemlösa men vi bedömde först att det inte verkade bo någon där längre. Det var inte så smart att återvända till skogen i mörkret för att sedan inse att någon faktiskt bodde där just nu, jag som är mörkrädd och allt, haha. I stunden var det roligt men det är hemskt att det livet faktiskt är folks vardag. Medan vi sov i våra sköna sängar låg någon eller några där ute och frös, kändes mindre kul.

Vi var såklart på Liseberg. Superväder var det verkligen. Dock lite för bra väder. Drog på mig en shortsbränna och jag har aldrig druckit så mycket vatten under en dag, tror jag. Men jag har heller sällan skrattat så mycket.

Vi kom dit 10.30 och åkte hem strax efter 23 igen. En sjukt lång dag, som var så himla rolig. Hade sett mest fram emot att åka Helix och den var verkligen världens bästa. Vi provade även att spela på några chokladhjul bara för att, men ingen vann någonting. Tills Isabell bestämde sig för att prova en sista gång innan de stängde, och vann. Vad är oddsen?

På torsdagen var det en återhämtningsdag i Saltholmen på klipporna! Jag älskar verkligen Saltholmen, det är så himla fint där. Återigen var det superbra väder och jag smorde in mig konstant men lyckades ändå bränna mig. Dock har det lagt sig nu och jag har faktiskt blivit rätt brun jämfört med innan. Det var jätteskönt att bada i havet, sola, bada igen och bara njuta. Om jag bodde i Göteborg skulle jag hänga här så fort jag hade tid.

På fredagen checkade vi ut, lämnade väskorna på centralen och gick runt på stan ett tag. Vi åt lunch på Jensens och samtidigt kollade vi även antagningsbeskeden för högskolan. Jag var seriöst helt skakig och såg sen att jag KOM IN!!! Är så lättad och så glad. Samtidigt är jag nervös. Men jag är glad att allt faktiskt gått så smidigt som det har. Det blir alltså tre år i Örebro till att börja med, jag har en lägenhet och inte nog med det så ska även Victoria flytta dit och plugga på universitetet för även hon kom in.

Fredag kväll kom vi hem, och tidigt på lördag morgon steg jag upp för att resa till Gävle. Tog sisådär fyra timmar och idag åkte jag hem på eftermiddagen igen. Det var såååå kul att träffa Nadja igen! Vi snackade massor, åt massor (what else hahahaha vi älskar mat) och såg på The Fault In Our Stars på bio. Det var faktiskt hon som fått mig att läsa boken och hon som ville se filmen, men efter att ha läst boken ville såklart även jag se filmen. Och den var så så så bra. Efter en lång vecka så tror jag att jag lyckades sova typ 12 timmar inatt och vaknade inte förrän klockan 13 på hennes golv, haha. Men det var skönt för jag behövde verkligen sova ut. Ett litet problem är ju dock nu - jag är inte trött eftersom jag varit vaken alldeles för kort tid för att vara det.

Har verkligen haft världens bästa vecka och jag har rest kors och tvärs över Sverige, ungefär. Nästa vecka börjar som sagt jobbet igen men jag ska hinna med en dag på Ikea också. Näe hörni, 2014 är verkligen ett förjävla bra år, rent ut sagt. Älskar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar