20 augusti 2012


Sommaren 2012 - because some days stay gold forever. En sommar som blev ganska regnig men ändå bra. Jag har solat, inte badat så mycket. Jag har inte rest så mycket men ändå ganska mycket för att vara jag. Där ingår att äntligen åter få besöka Göteborg, och se en av mina favoritartister. Jag har stannat uppe vissa nätter med mina fina vänner och samtidigt fått nya vänner, vi har ätit (vad annars haha), haft fester, och bara haft roligt tillsammans. Jag har självklart också haft många sega dagar där jag verkligen slösat bort sommarlovet genom att sova och sitta inomhus, men man ska ju ändå vila upp sig så why not. Kommer verkligen sakna sommaren, för det finns få bättre saker än att vakna upp till en blå himmel och vad slår känslan av att ligga utomhus och känna solen bränna mot magen? Få saker. Men imorgon börjar jag år två på John Bauer i Eskilstuna. Är inte lika nervös som förra året. Let's go! Jag tänker även avsluta min sommar på Stockholms Stadion med ett av världens bästa band. Det kommer bli så jävla bra, rent ut sagt. 

Eftersom jag är lite sneaky och har tidsinställt det här inlägget kanske jag glömt någonting, men vi kör lite frågor.

Vilka var de bästa människorna du träffade? 
Har inte träffat så många nya människor i sommar, men det måste vara mina vänner. Allihop. Är också glad att jag hann med att träffa Rebecca, för hon bor ju inte i Strängnäs direkt. Men det är också vänner som jag velat träffa som jag inte har träffat.

Vad fick dig att må bra?
När solen brände mot benen, att vara med mina vänner, äta god mat och känna att jag hade hela sommarlovet framför  mig. Att se fram emot saker fick mig också att må bra.

Vilken var den bästa sommarmånaden?
Juli, tror jag. Det var då mycket roligt hände och jag åkte till Göteborg, såg Thomas Stenström, gick ju också på Kent och sådär.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet faktiskt inte. Önskar väl att jag tagit mer vara på vissa sommarlovsdagar, men så brukar jag alltid tänka, haha. Önskar också att jag inte gjort uppehåll i träningen, men när jag tänkt köra igång blev jag ju sjuk så det var ganska segt. Men på sommaren ska man ju vila, hehe.

Bästa händelsen på sommarlovet?
Svårt, svårt, svårt. Jag har flera tror jag. När jag var hemma hos Josefin och vi åkte på en grej bakom båten och man trodde att man skulle dö men med vinden i ansiktet och sådär kände man ändå att man levde. Att se Thomas Stenström var riktigt grymt, då var jag så himla lycklig. Alla kvällar med mina bästa var också bra händelser. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar